Karrier / Cégünk

Karrier:

Kedves leendő kollégánk!

Téged keresünk XXIII. kerületi autóalkatrész szaküzletünkbe, ha

  • jó kommunikációs készséged van
  • szakmai tapasztalattal rendelkezel
  • jó eladó vagy
  • számítógépes ismeretekkel rendelkezel
  • ismered az autóalkatrész programokat
  • bírod a pörgést
  • szeretsz csapatban dolgozni

Amit kínálni tudunk:

  • piacképes bejelentett kereset
  • munkaidő hétfőtől péntekig 8-17
  • baráti hangulatú munkahely

Várjuk jelentkezésed fényképes önéletrajzzal, küldd el a krisztina.danko@glinvestment.de e-mail címre.


Rólunk:

Cégünket a Mazda Alkatrész Hungary Kft-t 2002. decemberében alapítottuk. 2003-ban felépítettük üzletünket Budapest XXIII. kerület Dél utca 2. szám alatt. A többszintes üzletünk megnyitása segített alkatrészbázisunkat oly nagyra növelni, hogy vásárlóink megtalálhassák autójuk hiányzó alkatrészeit.

Üzletpolitikánk, hogy szellemi és anyagi erőforrásainkkal hosszú távon megbízható, versenyképes, magas szakmai színvonalú közreműködője legyünk a hazai alkatrészpiacnak. Széles választékkal, olcsó áron, jó minőségű, eredeti bontott Mazda, Hyundai, Kia alkatrészeket kínálunk a hozzánk betérő vevőinknek. Utángyártott alkatrészeket is kedvező feltételekkel, rövid beszerzési határidővel szállítunk. Nagykereskedelmi és visszatérő vásárlóinknak folyamatos kedvezményeket biztosítunk.

Árainkat igyekszünk a piaci viszonyoknak megfelelően a lehető legkedvezőbben alakítani. Ha távolabb lakik, viszont keresett alkatrészét nálunk megtalálta, lehetőséget biztosítunk csomagküldő szolgáltatásunkkal, hogy az áru biztonságosan eljusson Önhöz.

BONTOTT ALKATRÉSZEK - MINŐSÉG ÉS GARANCIA:

Kizárólag ellenőrzött (futott kilométer, rendezett papírok...), német és osztrák autók kiváló minőségű bontott alkatrészeit forgalmazzuk, melyek 3-6 hónap kiterjeszthető garanciával is rendelhetők! A részletekről érdeklődjön telefonon munkatársunknál.

Problémáját segítünk minél gyorsabban, szakmailag magas fokon orvosolni.

Számunkra legfontosabb, hogy Ön is elégedett legyen kiszolgálásunkkal. Reméljük, megtisztel bizalmával és a jövőben, gondjával hozzánk fordul.

Internetes megrendelés menete

1.
Válassza ki autója típusát és keressen rá a megfelelő alkatrészekre.
2.
Tegye be a kiválasztott termékeket a kosarába, végül adja meg az autója típusát és alvázszámát.
3.
A megadott adatok alapján leellenőrizzük, hogy az alkatrészek megfelelőek-e autójához, így biztos lehet benne, hogy nem fog csalódni, ha megrendeli a termékeket.